Inside Abstergo #01: Michael duikt een uur lang in de wereld van Assassin’s Creed Valhalla

Ja je leest het goed geen Inside the Creed, maar Abstergo. Een nieuw item wat eigenlijk pas voor het nieuwe jaar stond gepland. Maar Assassin’s Creed Valhalla bevalt zo goed dat ik dacht laten we beginnen met de opnames.

Inside Abstergo in het kort, wanneer er in het weekend geen Inside the Creed staat gepland komt er een gameplay sessie met Michael onder de naam Inside Abstergo. Waarin ik ruim een uur en met name het eerste uur van elke Assassin’s Creed ga doorlopen. Inmiddels zijn de delen Assassin’s Creed uit 2007 t/m Revelations al opgenomen en staan deze voor het aankomende jaar gepland. Echter breek ik zelf in mijn eigen serie en trap ik af met een eerste willekeurige speelsessie in Valhalla en WOW wat een game!