Facebook

MyCreed is en heeft de beste en vooral leukste Assassin's Creed Community van Nederland. Met bijna 1.000 leden in de groep en meer dan 1.000 volgers op onze pagina.

- Michael Braam
Oprichter

In de groep is het vooral leden onder elkaar die hun ervaringen en meningen met elkaar delen. Onze Facebook pagina is vooral het nieuws of updates die wij als MyCreed graag delen met de fans.

Pagina Groep 

huisregels

Onze huisregels zijn van toepassing op alles van MyCreed. Denk hierbij aan de website, Facebook pagina, Facebook groep, Discord, Twitter en YouTube.

1. SPOILERS

Voorkom spoilers of meld dit ruim van te voren in je reactie / post. In Discord is speciaal een kanaal ingesteld waarbij spoilers zijn toegestaan.

2. voertaal

De voertaal is Nederlands.

3. Respect voor elkaar

Iedereen gelijk, ongeacht sociale of professionele status. We hebben hier respect voor elkaar, dus uit dit ook in je taalgebruik, ook tijdens discussies.

4. Sfeer 

Beheerders/moderators zijn bevoegd posts en reacties te verwijderen die als provocerend/kwetsend kunnen worden ervaren, of een negatieve invloed kunnen hebben op de sfeer.

5. Reclame/spam

Reclame maken gebeurt enkel met toestemming van de beheerder ‘Michael Braam’ (mycreed@dailymedia.dev); Zonder toestemming zullen deze posts verwijderd worden. Dit geldt ook voor spam/pornografisch materiaal.

6. Download/torrents etc.

Links naar download sites zoals bijv. Torrents, nieuwsgroepen etc. of naar websites waar je bestanden zoals de soundtracks/game zijn niet toegestaan.

Slot

* Wanneer een bericht verwijderd wordt door één van onze beheerders gebeurt dit zonder mededeling. Wanneer de regel(s) worden overtreden en hierdoor het bericht verwijderd wordt is dit met een reden.

fotos

In onze Discord en uiteraard ook onze Facebook groep komen regelmatig mooie screenshots voorbij. Assassin's Creed Valhalla heeft een prachtige photomode waarbij je de game volledig kan stil zetten en zo je eigen screenshots kan maken en uiteraard delen!

Afbeeldingen van: Atroxmors, Thijssen en Michael